ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Κυρ25Ιον07:00ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣΜονοήμερη εκδρομή μόνο με 19€07:00 ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Προορισμός: 03 Mαίου   –  ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Τιμή:16,00€

Αναχώρηση: Σύνταγμα  07:30 Ομόνοια  07:45

Μονοήμερη εκδρομή 06/05/2018 μόνο με 16€.
Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν
παιδιά από 5-10 ετών 11€

Η αναχώρηση μας θα γίνει στις 07:30 από το Σύνταγμα μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και στις 07:45 στην πλατεία Ομόνοιας μπροστά από τα hondos center και με μία ενδιάμεση στάση στο δρόμο θα φτάσουμε στο Γαλαξίδι οπού θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Στην συνέχεια θα φύγουμε για την όμορφη Ναύπακτο. Εκεί θα έχουμε άφθονο χρόνο για να κάνουμε την βόλτα μας να γνωρίσουμε την Ναύπακτο, να απολαύσουμε το καφεδάκι μας, το φαγητό μας και για τους πιο τολμηρούς στην παρέα θα μπορούν να κάνουν και καμιά βουτιά άμα θελήσουν. Το απόγευμα κατά τις 18:00 θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα αφού θα έχουμε περάσει μια όμορφη ημέρα μακριά από την καθημερινή ρουτίνα μας.

Στην τιμή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές-κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγό/συνοδό του γραφείου μας
  • Wifi για όλους τους επιβάτες μας

Δεν περιλαμβάνει:

  • Ατομικά έξοδα, φαγητό
  • Είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μας καλέσετε στα γραφεία μας στο 210-8611447 ή να περάσετε από τα γραφεία μας που είναι στην πλατεία Κανάρη 2,Κυψέλη.

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:

Το ΓαλαξίδιΓαλαξείδι) είναι παραθαλάσσια κωμόπολη της τέως επαρχίας Παρνασσίδας του Νομού Φωκίδας και υπάγεται στο διευρυμένο Δήμο Δελφών. Βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Κορινθιακού κόλπου και, συγκεκριμένα, στη δυτική πλευρά του κόλπου της Ιτέας. Είναι αρκετά γνωστό για τη ναυτιλία που είχε αναπτύξει τον προηγούμενο αιώνα καθώς και για τη γραφικότητα του, λόγοι για τους οποιουςτο καλοκαίρι προσελκύει αρκετό κόσμο, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Ο μόνιμος πληθυσμός του, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 2.011 κατοίκους.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:

Γραφική πόλη με μεγάλη τουριστική κίνηση, η Ναύπακτος διατηρεί αναλλοίωτο το παραδοσιακό χρώμα της στον οικιστικό πυρήνα της. Το βενετσιάνικο κάστρο με την ωραία θέα, το μεσαιωνικό λιμάνι με τη ρομαντική ατμόσφαιρα, τα διατηρητέα κτίρια, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα καφέ και τα εστιατόρια συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο. Η Ναύπακτος – Λεπάντο, η παλαιότερη ονομασία της – υπήρξε στην αρχαιότητα σημαντική πόλη των Εσπερίων Λοκρών, πολιτικό και στρατιωτικό κέντρο της Αιτωλικής Συμπολιτείας. Τον 6ο αι. μ.Χ. καταστράφηκε από σεισμό, ενώ από τον 8ο αι. αποτέλεσε πρωτεύουσα Θέματος. Παρέμεινε υπό βυζαντινή κυριαρχία ώς το 1204, στη συνέχεια δε γνώρισε διάφορους κατακτητές. H ναυμαχία της Nαυπάκτου (στο στόμιο του Πατραϊκού κόλπου, στις 7 Οκτωβρίου 1571) και η καταστροφή του τουρκικού στόλου από τους ενωμένους χριστιανικούς στόλους της Δύσης αποτέλεσαν σημαντικό ιστορικό γεγονός (απαρχή κατάρρευσης του τουρκικού ναυτικού και επαναστατικών κινήσεων εναντίον των Τούρκων). H πόλη πήρε μέρος στην Eπανάσταση του 1821 και απελευθερώθηκε τον Απρίλιο του 1829. Η Ναύπακτος έχει 12.924 κατοίκους.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

μονοήμερη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

07:00 από το Σύνταγμα μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη
07:15 στην πλατεία Ομόνοιας μπροστά από τα hondos center

X