ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Δευ02ΜαρΜονοήμερηΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑΜονοήμερη εκδρομή στη Χαλκίδα την Καθαρά Δευτέρα 2/3/2020 με 10€(Μονοήμερη: Δευτέρα)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή: 10€

Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν/ παιδιά από 6-10 ετών 7€

Η αναχώρηση θα γίνει στις 08:00 από το Σύνταγμ,α μπροστά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και στις 08:15 από την πλατεία Ομονοίας, μπροστά στα Hondos Center.

Φτάνουμε στη Χαλκίδα και έχουμε χρόνο για βόλτα στην εορταστική ατμόσφαιρα που θα έχει η πόλη. Εκεί θα απολαύσουμε το γεύμα μας με τα πατροπαράδοτα εδέσματα και θαλασσινά στα πολλά ταβερνάκια της παραλίας, καθώς και τον καφέ μας.

Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Αρχηγό/συνοδό του γραφείου μας
  • Δωρεάν WIFI στο πούλμαν για όλους τους επιβάτες

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ατομικά έξοδα, φαγητό

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν την ημέρα της εκδρομής.

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210.8611223 ή στο 210.8611447 ή στη σελίδα μας Facebook.

 

Λίγα λόγια για τα μέρη που θα επισκεφθούμε

Χαλκίδα

Καθώς πλησιάζετε τη Χαλκίδα, η καλωδιωτή κρεμαστή γέφυρα σας επιφυλάσσει την πιο εντυπωσιακή υποδοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά: την Εύβοια. Λίγο πιο πέρα όμως, στην παλιά γέφυρα, κρύβεται η πραγματική μαγεία: τα «τρελά νερά» του Ευβοϊκού κόλπου, πραγματικό αξιοθέατο. Αναδεύονται, φουσκώνουν και αλλάζουν κατεύθυνση κάθε λίγες ώρες. Ένα μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Το θαλάσσιο ρεύμα ανανεώνεται συνεχώς, σαν το ρεύμα των ανθρώπων που περνά καθημερινά από τη Χαλκίδα, την πολυαγαπημένη των Αθηναίων. Φιλόξενη και ζωντανή, σας προσκαλεί σε μια χαλαρή παραλιακή βόλτα στα στέκια για φρέσκο ψάρι, τα καφέ και τα μπαρ. Για μια «απόδραση» από το στρες, για μια εκδρομή ακόμα και μονοήμερη, η Χαλκίδα σας περιμένει στο τέλος της γέφυρας, στη χαλαρή πλευρά της ζωής.

Η μυστηριώδης παλίρροια με τα «τρελά» νερά
Με το πέρασμά σας στην Εύβοια, κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας θα δείτε κάτι που μόνο εδώ συμβαίνει: κάθε έξι ώρες τα νερά φουσκώνουν, αναδεύονται και το ρεύμα αλλάζει κατεύθυνση. Το «τρελό» αυτό παγκοσμίως μοναδικό φαινόμενο οφείλεται στην έλξη που ασκεί η Σελήνη, αλλά και στη διαφορά στάθμης μεταξύ νότιου και βόρειου Ευβοϊκού. Δίπλα, η νέα γέφυρα -από το 1993- αποτελεί φαινόμενο τεχνολογίας: μια κρεμαστή – καλωδιωτή γέφυρα μήκους 694,5μ., από τα οποία τα 215 αιωρούνται σε ύψος 35,5 μέτρων. Όσο επιβλητική και αν είναι, η παλιά γέφυρα ακόμη διατηρεί την αίγλη της, καθώς είναι το σήμα κατατεθέν της Χαλκίδας, ένα κομβικό σημείο που οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά της κοινωνικής της ζωής.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Χαλκίδα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Μονοήμερη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Σύνταγμα (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη) – Ομόνοια (Hondos Center)

X