ΜΑΪΟΣ 2017

Δευ01Μα07:30ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΜονοήμερη εκδρομή μόνο με 18,50€07:30 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Μονοήμερη εκδρομή 1/5 μόνο με 18,50€

Η αναχώρηση μας θα γίνει στις 07:30 από το Σύνταγμα μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και στις 07:45 στην πλατεία Ομόνοιας μπροστά από τα hondos center και με μία ενδιάμεση στάση στο δρόμο θα φτάσουμε στην όμορφη Ναύπακτο. Εκεί θα έχουμε άφθονο χρόνο για να κάνουμε την βόλτα μας να γνωρίσουμε την Ναύπακτο, να απολαύσουμε το καφεδάκι μας, το φαγητό μας και για τους πιο τολμηρούς στην παρέα θα μπορούν να κάνουν και καμιά βουτιά άμα θελήσουν. Το απόγευμα κατά τις 18:00 θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα αφού θα έχουμε περάσει μια όμορφη ημέρα μακριά από την καθημερινή ρουτίνα μας.

Στην τιμή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές-κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγό/συνοδό του γραφείου μας
  • Wifi για όλους τους επιβάτες μας

Δεν περιλαμβάνει:

  • Ατομικά έξοδα, φαγητό
  • Είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μας καλέσετε στα γραφεία μας στο 210-8611454 ή να περάσετε από τα γραφεία μας που είναι στην πλατεία Κανάρη 2,Κυψέλη.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:

Γραφική πόλη με μεγάλη τουριστική κίνηση, η Ναύπακτος διατηρεί αναλλοίωτο το παραδοσιακό χρώμα της στον οικιστικό πυρήνα της. Το βενετσιάνικο κάστρο με την ωραία θέα, το μεσαιωνικό λιμάνι με τη ρομαντική ατμόσφαιρα, τα διατηρητέα κτίρια, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα καφέ και τα εστιατόρια συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο. Η Ναύπακτος – Λεπάντο, η παλαιότερη ονομασία της – υπήρξε στην αρχαιότητα σημαντική πόλη των Εσπερίων Λοκρών, πολιτικό και στρατιωτικό κέντρο της Αιτωλικής Συμπολιτείας. Τον 6ο αι. μ.Χ. καταστράφηκε από σεισμό, ενώ από τον 8ο αι. αποτέλεσε πρωτεύουσα Θέματος. Παρέμεινε υπό βυζαντινή κυριαρχία ώς το 1204, στη συνέχεια δε γνώρισε διάφορους κατακτητές. H ναυμαχία της Nαυπάκτου (στο στόμιο του Πατραϊκού κόλπου, στις 7 Οκτωβρίου 1571) και η καταστροφή του τουρκικού στόλου από τους ενωμένους χριστιανικούς στόλους της Δύσης αποτέλεσαν σημαντικό ιστορικό γεγονός (απαρχή κατάρρευσης του τουρκικού ναυτικού και επαναστατικών κινήσεων εναντίον των Τούρκων). H πόλη πήρε μέρος στην Eπανάσταση του 1821 και απελευθερώθηκε τον Απρίλιο του 1829. Η Ναύπακτος έχει 12.924 κατοίκους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

μονοήμερη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

07:30 από το Σύνταγμα μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη
07:45 στην πλατεία Ομόνοιας μπροστά από τα hondos center

X