ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ

1. Διοργανωτής – Τουριστικός Οργανισμός

Το “Life on the Road” ανήκει στο ταξιδιωτικό γραφείο Axos Travel. Βρίσκεται Λυδίας 11, στην Κυψέλη με τηλέφωνα επικοινωνίας 210.8611447 και 210.8611223, e-mail info@lifeontheroad.gr και ιστοσελίδα www.lifeontheroad.gr. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο του τουρισμού και των διεθνών οδικών τουριστικών μεταφορών από το 1976. Μέσα σε αυτή την περίοδο της λειτουργίας της έχουμε να επιδείξουμε ένα πλούσιο έργο, τόσο σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες του χώρου όσο και ιδιωτικά.

Το “Life on the Road” διοργανώνει κυρίως μονοήμερες εκδρομές με πολυτελή πούλμαν.

2. Εγγραφή και συμμετοχή

Οι εγγραφές για τους συμμετέχοντες γίνονται είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της εταιρίας, είτε μέσω της σελίδας στο facebook. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το πλήρες όνομά τους, το νούμερο του κινητού τους και το σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούν στο πούλμαν.

Το κόστος και το πρόγραμμα της εκάστοτε εκδρομής αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο facebook “Life on the road”.

3. Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω τη συγκεκριμένης σελίδας επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα Προσωπικά Δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά την εγγραφή σας στις εκδρομές μας, δεν μεταβιβάζονται και δεν αρχειοθετούνται μετά το πέρας της εκδρομής. Δεν στέλνουμε ενημερωτικά δελτία ούτε ηλεκτρονικά ούτε μέσω sms.

Οι λόγοι συλλογής των στοιχείων σας είναι για επικοινωνία σε σχέση με την εκδρομή που έχετε δηλώσει συμμετοχή και μόνο για αυτό.

4. Τιμές εκδρομών

Οι τιμές των εκδρομών μας αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας μας αλλά και στη σελίδα μας στο facebook. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το κόστος μόλις επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα τους μεταφέρει.

Σε περιπτώσεις που η εκδρομή περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες με ξεχωριστό κόστος (όπως ξενοδοχείο, εισιτήριο πλοίου ή τραίνου) θα πρέπει να γίνεται κατάθεση στην τράπεζα. Τα επιπλέον αυτά κόστη δεν επιστρέφονται σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν εμφανιστεί την ημέρα της εκδρομής.

Τι περιλαμβάνεται στην κάθε εκδρομή και τι όχι αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

5. Υποχρεώσεις του Ταξιδιωτικού Γραφείου

Τα Ταξιδιωτικό μας Γραφείο έχει την υποχρέωση να οργανώσει και να εκτελέσει όσο το δυνατόν καλύτερα την κάθε εκδρομή. Έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μία εκδρομή όταν υπάρχουν αλλαγές σε εξωτερικούς παράγοντες όπως σε περιπτώσεις κακοκαιρίας κτλ.

6. Υποχρεώσεις του Ταξιδιώτη

Όλοι οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανάλογη κοινωνική συμπεριφορά και απόλυτη συμμόρφωση προς το πρόγραμμα του ταξιδιού, να συμμορφωθούν στις υποδείξεις του διοργανωτή ή των ξεναγών και να έχουν έγκαιρη προσέλευση στους τόπους συγκέντρωσης για τις διάφορες παροχές του προγράμματος όπως τις αναχωρήσεις ή τις εισόδους σε μουσεία κτλ.

7. Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στις εκδρομές μας

Στις εκδρομές μπορούν να συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών. Τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν με δική τους θέση στο πούλμαν. Ανήλικοι ταξιδεύουν πάντα με τη συνοδεία κάποιου ενήλικα.

8. Προσωπικά Είδη – Αποσκευές

Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων τους, ανεξάρτητα της ύπαρξης ή όχι συνοδείας εκπροσώπων του Γραφείου μας. Σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, η αποσκευή και το περιεχόμενό της δεν αποζημιόνονται.

9. Ακυρώσεις

Ακυρώσεις κρατήσεων θέσεων επιτρέπονται μέχρι και λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του πούλμαν χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.

Σε περιπτώσεις που η εκδρομή περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες με ξεχωριστό κόστος (όπως ξενοδοχείο, εισιτήριο πλοίου ή τραίνου) ο πελάτης δεν αποζημιώνεται.

X